Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol HR-beleid? Welke instrumenten en modellen kun je inzetten? En wat is jouw rol hierbij? Deze vragen worden beantwoord in deze training van Voortgezet Leren voor strategisch HR-medewerkers en -adviseurs. Al het geleerde kan direct in de praktijk worden gebracht op de eigen school.

Deze training zit helaas vol. De training wordt in 2020 nogmaals aangeboden. Heeft u interesse om hieraan deel te nemen, geef dit dan alvast door via info@voortgezetleren.nl. Wij nemen dan contact met u op wanneer er meer bekend is over het programma en de data van de volgende training.

Informatie training 2019

Programma

De training bestaat uit drie lesdagen, coaching en praktijkopdrachten. 

 • Tijdens de lesdagen leer je aan de hand van het AMO-model wat SHRM inhoudt, welke rol jij als HR-medewerker kunt pakken en hoe je jouw HR-plannen kunt realiseren. Een expert van Berenschot verzorgt de lesdagen.
 • Na elke lesdag heb je een telefonische afspraak met een coach van Berenschot. Deze coach kan je verder helpen in je ontwikkeling en met de lesstof.
 • Na elke lesdag maak je een praktijkopdracht. Je toets dan op school wat je in de les hebt bedacht. Zo geef je verdieping aan hetgeen je geleerd hebt.
   

Je krijgt een reader met het lesmateriaal en de opdrachten. Ook krijg je aanvullend materiaal zoals losse artikelen en linkjes naar video’s die je kan gebruiken. 

Opbrengsten

Na de training:  

 • heb je inzicht in je huidige rol als HR-medewerker en welke competenties je (nog) nodig hebt om je rol als strategisch HR-medewerker goed te kunnen vervullen.  
 • heb je concrete handvatten voor je eigen ontwikkeling bij de invoering van strategisch HRM in je school.  
 • heb je een schooleigen actieplan voor de invoering van strategisch HRM in je school.  
   

Data en tijden lesdagen 

 • 10 september 2019
 • 8 oktober 2019
 • 12 november 2019
   

Alle lesdagen zijn van 9.00 tot 17.00 uur.

Locatie

Utrecht

Kosten

De deelnemersbijdrage is 500 euro (exclusief btw).

Vragen

Heb je vragen over de training SHRM voor HR-medewerkers en -adviseurs? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 90.

Ervaring van deelnemers

“Het ging snel en was erg interessant!”

“Fijn om informatie en ervaringen uit te wisselen met collega HRM-ers.“

“Was super inspirerend en leuk. Een echte snelkookpan, hier kun je wel veel meer dagen mee vullen.”