Aanvraagmodule zelftesten beschikbaar

20 mei 2021

Vanaf vrijdag 21 mei kunnen scholen terecht in de online aanvraagmodule zelftesten. Scholen hebben voor deze module een uitnodiging ontvangen per e-mail. De module geeft inzicht in de hoeveelheid testen die er in de volgende distributieronde bij uw school geleverd gaan worden.

U kunt de aanvraagmodule voor het volgende gebruiken:

  • U kunt inzien hoeveel testen er in de volgende rijronden bij u worden geleverd.
  • Heeft u in de afgelopen rijronde meer testen ontvangen dan op uw school gebruikt gaan worden? Dan kunt u in de aanvraagmodule aangeven minder of geen testen in de volgende rijronden te willen ontvangen.
  • Heeft u in de afgelopen rijronde minder testen ontvangen dan er op uw school nodig zijn. Dan kunt u uw leerling- en personeelsaantallen wijzigen zodat er bij de volgende leveringen rekening gehouden kan worden met de juiste benodigde hoeveelheden.
  • Heeft u een acuut en dringend tekort aan zelftesten? Neem dan contact op met de helpdesk voor het starten van een spoedprocedure.
     

Via update@zelftesteninhetonderwijs.nl is er een link verstuurd naar iedere vo en vso vestiging. Op zelftesteninhetonderwijs.nl kunt u de mail nalezen.