SIVON ondertekent overeenkomst met wifi-leveranciers

04 juli 2019

Het bestuur van coöperatieve vereniging SIVON en de leveranciers De Rolf groep, Veltwerk en Wentzo Wireless hebben op 4 juli 2019 een overeenkomst getekend voor de uitvoering van de dienst Wifi-as-a-Service door deze leveranciers. Met deze dienst kunnen scholen goede en betrouwbare wifi krijgen en neemt SIVON hen werk uit handen door zorg te dragen voor de aanbesteding en inkoop.

De dienst Wifi-as-a-Service

Met de dienst Wifi-as-a-Service zijn scholen verzekerd van een transparante en objectieve inkoop van een draadloos netwerk. Op basis van de wensenlijst van de school kiest SIVON via een minicompetitie uit een van de drie leveranciers. Zo profiteert de school van het beste aanbod voor de school tegen een scherpe prijs.

Voordelen voor de scholen

Met Wifi-as-a-Service worden de scholen ontzorgd. Scholen hoeven zich geen zorgen te maken over de aanbesteding, installatie, beheer en onderhoud van het wifi-netwerk op de school. De scholen krijgen een veilige en betrouwbare wifi-verbinding die voldoet aan de huidige eisen en geschikt is voor digitale leermaterialen. 

Voor het einde van de zomervakantie verwacht SIVON de eerste scholen van wifi te voorzien. 

Meer informatie over Wifi-as-a-Service staat op Sivon.nl