Blijf net als duizenden professionals in het vo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in voor de nieuwsbrieven van uw interesse. U kunt zich desgewenst gemakkelijk weer afmelden voor de nieuwsbrieven.

 

VO-actueel 

Ruim 8000 professionals in het vo blijven via de VO-actueel op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector. Elke schoolweek bundelt de nieuwsbrief de berichten over relevante ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs, politiek en de vereniging VO-raad. Abonnees profiteren daarnaast van de praktische informatie voor scholen om het onderwijs en de organisatie verder te ontwikkelen.

Nieuwsbrief bedrijfsvoering

Deze nieuwsbrief richt zich op onderwijsprofessionals die zich bezighouden met bedrijfsvoering. U ontvangt ongeveer twee keer per jaar het laatste nieuws over thema’s als financiën, risicomanagement, huisvesting etc. De nieuwsbrief geeft een overzicht van actuele praktische informatie en ondersteuningsmogelijkheden en verwijst naar interessante artikelen waarin scholen tips en ervaringen rondom bedrijfsvoering delen. Ook bevat de nieuwsbrief ‘veelgestelde vragen en antwoorden’.

Nieuwsoverzicht schoolleiders

Dit nieuwsoverzicht bevat de belangrijkste informatie uit de vergaderingen van de Adviesraad van Schoolleiders en andere voor schoolleiders relevante informatie, afkomstig van onder andere het Schoolleidersregister VO (SRVO), Netwerk van Schoolleiders (NvS) en de VO-academie. In het overzicht vindt u zo alle relevante berichten over de beroepsgroep schoolleiders en hoe deze zich ontwikkelt, bij elkaar. Het nieuwsoverzicht verschijnt vijf à zes keer per jaar.

Nieuwsbrief activiteiten

Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het meest actuele aanbod van de leernetwerken, bijeenkomsten en instrumenten van de VO-raad. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per kwartaal. 

Nieuwsbrief Vensters

Met de tweewekelijkse nieuwbrief Vensters VO blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Vensters-producten als ManagementVenster en Scholen op de kaart. Onmisbaar voor Vensters-gebruikers op zowel bestuurs- als schoolniveau. 

Overige nieuwsbrieven

Meld u daarnaast aan voor de: