Blijf net als duizenden professionals in het vo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in voor de nieuwsbrieven van uw interesse. U kunt zich desgewenst gemakkelijk weer afmelden voor de nieuwsbrieven.

VO-actueel

Ruim 7600 professionals in het vo blijven via de VO-actueel op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector. Elke schoolweek bundelt de nieuwsbrief de berichten over relevante ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs, politiek en de vereniging VO-raad. Abonnees profiteren daarnaast van de praktische informatie voor scholen om het onderwijs en de organisatie verder te ontwikkelen.

Nieuwsbrief bedrijfsvoering

Deze nieuwsbrief richt zich op onderwijsprofessionals die zich bezighouden met bedrijfsvoering. U ontvangt ongeveer drie keer per jaar het laatste nieuws over thema’s als financiën, risicomanagement, huisvesting etc. De nieuwsbrief geeft een overzicht van actuele praktische informatie en ondersteuningsmogelijkheden en verwijst naar interessante artikelen waarin scholen tips en ervaringen rondom bedrijfsvoering delen. Ook bevat de nieuwsbrief ‘veelgestelde vragen en antwoorden’.

Nieuwsoverzicht schoolleiders

Na elke vergadering van de Adviesraad van Schoolleiders verschijnt het nieuwsoverzicht schoolleiders met informatie over de thema’s die zijn besproken en de adviezen die zijn gegeven aan het bestuur van de VO-raad. Daarnaast biedt het een overzicht van actualiteiten en/of achtergrondinformatie rond de beroepsgroep schoolleider.

Nieuwsbrief activiteiten

Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het meest actuele aanbod van de leernetwerken, bijeenkomsten en instrumenten van de VO-raad. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per kwartaal.

Nieuwsbrief Vensters

Met de tweewekelijkse nieuwbrief Vensters VO blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Vensters-producten als ManagementVenster en Scholen op de kaart. Onmisbaar voor Vensters-gebruikers op zowel bestuurs- als schoolniveau.

Overige nieuwsbrieven

Meld u daarnaast aan voor de: