Blijf net als duizenden professionals in het vo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor de nieuwsbrieven van jouw interesse. Je kunt je desgewenst gemakkelijk weer afmelden voor de nieuwsbrieven met een link onderaan elke nieuwsbrief.

VO-actueel 

Ruim 8000 professionals in het vo blijven via de VO-actueel op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector. Elke schoolweek bundelt de nieuwsbrief de berichten over relevante ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs, politiek en de vereniging VO-raad. Abonnees profiteren daarnaast van de praktische informatie voor scholen om het onderwijs en de organisatie verder te ontwikkelen.

Nieuwsbrief activiteiten

Via deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het meest actuele aanbod van de leernetwerken, bijeenkomsten en instrumenten van de VO-raad. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per kwartaal. 

Nieuwsbrief Voortgezet Leren  

Via de nieuwsbrief van Voortgezet Leren ontvang je elke twee weken inspiratie en praktische handvatten om op je school stappen te zetten met een onderwijsontwikkeling. Lees de ervaringen en tips van andere vo-scholen, bekijk de actuele bijeenkomsten of ga kosteloos aan de slag met onze tools.

Nieuwsbrief VO-academie 

In de maandelijkse nieuwsbrief van de VO-academie lees je hoe je als schoolleider of bestuurder werk kunt blijven maken van je professionele ontwikkeling. Naast aandacht voor verschillende professionaliseringsactiviteiten, delen we relevante kennis uit wetenschap en praktijk; publicaties, katernen en onderzoeken over leiderschap en leiderschapsontwikkeling in het vo. 

Nieuwsoverzicht schoolleiders

Dit nieuwsoverzicht bevat de belangrijkste informatie uit de vergaderingen van de Adviesraad van Schoolleiders en andere voor schoolleiders relevante informatie, afkomstig van onder andere het Schoolleidersregister VO (SRVO), Netwerk van Schoolleiders (NvS) en de VO-academie. In het overzicht vindt  je zo alle relevante berichten over de beroepsgroep schoolleiders en hoe deze zich ontwikkelt, bij elkaar. Het nieuwsoverzicht verschijnt vijf à zes keer per jaar.

Nieuwsbrief Platform Samen Opleiden & Professionaliseren 

Via een abonnement op de nieuwsbrief van het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom het samen opleiden en professionaliseren. De nieuwsbrief bevat naast de actualiteiten informatie over de partnerschappen Samen Opleiden, interviews, inspirerende voorbeelden, bijeenkomsten en opgeleverde instrumenten en publicaties.

Nieuwsbrief Steunpunt Passend Onderwijs 

Via de nieuwsbrief van het Steunpunt Passend Onderwijs blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom passend onderwijs. Je ontvangt maandelijks inspirerende voorbeelden en praktische handvatten om binnen je school, bestuur of samenwerkingsverband aan de slag te gaan. Lees over actuele bijeenkomsten of ga kosteloos aan de slag met onze tools.

Nieuwsbrief Vensters

Met de tweewekelijkse nieuwbrief Vensters VO blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Vensters-producten als ManagementVenster en Scholen op de kaart. Onmisbaar voor Vensters-gebruikers op zowel bestuurs- als schoolniveau. ‚Äč