Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
VO-congres 2017

Elk jaar organiseert de VO-raad het jaarcongres voor haar leden. Op donderdag 30 maart 2017 vindt het tiende VO-congres plaats in Nieuwegein. Dit congres staat in het teken van 'Leidinggeven aan verandering’.

Voor wie?

Het VO-congres is alleen toegankelijk voor bestuurder, schoolleiders en docenten uit het VO en die lid zijn van de VO-raad.

Kosten en wijze van betalen

De kosten voor deelname zijn € 225,00 per persoon incl. 6% btw (€ 212,26 excl.). 

Annuleren

U kunt uw deelname aan het VO-congres 2017 niet annuleren. Bij verhindering kunt u wel een collega in uw plaats laten deelnemen aan het congres. U dient de VO-raad hiervan op de hoogte te stellen via info@vo-raad.nl. Bij het aanmelden voor het VO-congres gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Locatie en routebeschrijving

Het VO-congres wordt georganiseerd in het Nieuwegein Business Center (NBC) in Nieuwegein. Het NBC is goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer (sneltram vanaf Utrecht CS). U kunt een routebeschrijving downloaden via de website van NBC. Het NBC beschikt over voldoende parkeerruimte. Parkeren is gratis.

VO-congres 2016

Bekijk hieronder de speeches van VO-raad voorzitter Paul Rosenmöller en Isabella Biney, vijfdejaars vwo-leerlinge op het Haarlemmermeer Lyceum. Een uitgebreide impressie met video's, foto's en samenvattingen vindt u in het online magazine over het VO-congres 2016.