Mijn VO-raad

Leden en niet-leden kunnen gebruik maken van hun eigen 'Mijn VO-raad'-account. Deze omgeving is ontwikkeld om dienstverlening aan te bieden die meer op uw persoonlijke voorkeur is toegesneden.

Als u inlogt op 'Mijn VO-raad' kunt u bijvoorbeeld bij 'Voorkeuren' onze wekelijkse nieuwsbrief VO-actueel personaliseren door aan te geven in welke thema's u geïnteresseerd bent.

Daarnaast kunt u in deze omgeving:

  • Uw contactgegevens zelf beheren;
  • Uw lidmaatschap op nieuwsbrieven van de VO-raad beheren;
  • Uw abonnement op het verenigingsblad VO-magazine beheren (aangesloten besturen ontvangen dit al automatisch);
  • Inzien voor welke aankomende activiteiten u zich heeft ingeschreven;
  • Aangeven of de VO-raad u mag benaderen voor onderzoek afkomstig van (of in opdracht van) de VO-raad.
     

Als u eerder een account heeft aangemaakt bij de VO-raad om aan te melden voor een bijeenkomst of om de gegevens van uw organisatie te controleren, dan kunt u met dezelfde inloggegevens inloggen in 'Mijn VO-raad'. Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u via het inlogscherm een nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot ‘Mijn VO-raad’ vindt u altijd rechtsboven op de pagina. Nadat uw account is aangemaakt, worden uw gegevens nog geverifieerd. Hierdoor kan het enkele dagen duren voordat u alle functionaliteiten binnen 'Mijn VO-raad' kunt benutten. Zo ook het onderdeel voorkeuren waarin u uw interesses ten behoeve van de VO-actueel kenbaar kunt maken.

Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk. Wilt u meer weten over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan? Bekijk dan ons privacy statement.