05 februari 2020

Is Edualdo.nl al bekend binnen uw school of bestuur? Op deze website kunnen leraren kennis en ervaring uitwisselen over het onderwijs, van multimediagebruik in de klas tot projectmatig werken.

Edualdo.nl is is specifiek bedoeld voor leraren, zowel in het primair als voortgezet onderwijs. Ze kunnen elkaar op het platform helpen met nieuwe inzichten, ervaringen, tips en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Vakinhoudelijk en vakoverstijgend. De site is ontwikkeld door Schoolinfo in het kader van Leerling 2020.

Verbinden van leraren

,,Er zijn zo veel ontwikkelingen gaande binnen het onderwijs en er is altijd wel een school die ervaring heeft met ‘de volgende stap’," meldt projectleider Menno Knol. "Met Edualdo maken we het eenvoudig en laagdrempelig om scholen en leraren met elkaar te verbinden.”

Gemakkelijk

Edualdo is gemakkelijk in het gebruik. Mocht u toch graag toelichting willen, bekijkt u dan hier de Edualdo-filmpjes op YouTube of maak hier een account aan. U kunt Edualdo bijvoorbeeld ook als app op uw smarttelefoon plaatsen.

Waarom is Edualdo uniek?

  • Alle gebruikers van Edualdo zijn leraren
  • Alle vragen en antwoorden komen rechtstreeks uit de onderwijspraktijk
  • Vragen worden altijd beantwoord
  • Edualdo is gratis en advertentievrij

Meedenken met de (door)ontwikkeling?

Leraren, de VO-raad, de PO-Raad en Schoolinfo werken samen aan de ontwikkeling van Edualdo. Ken jij een leraar die het leuk vindt om hierover mee te denken? Laat het dan weten via info@edualdo.nl.