Op 21 januari 2020 presenteerde een brede coalitie van onderwijsorganisaties - waaronder de VO-raad - het discussiestuk ‘Toekomst van ons onderwijs’, met daarin voorstellen voor groot onderhoud aan het onderwijs. Met het stuk willen de organisaties een brede dialoog starten over de aanpassingen en vernieuwingen die nodig zijn om de uitdagingen in het onderwijs het hoofd te bieden. Hiertoe wordt onder meer een aantal landelijke dialoogbijeenkomsten georganiseerd. Wilt u ook meepraten over de toekomst van ons onderwijs, meld u dan aan!

De vierde dialoogbijeenkomst vindt plaats op 20 februari en gaat specifiek over ‘ruimte voor leerlingen/studenten om het beste uit zichzelf te halen’. Hoe zorgen we ervoor dat ons onderwijs leerlingen en studenten motiveert om het beste uit zichzelf te halen, in een goede balans tussen motivatie, welzijn en prestatie?

Tijdens de bijeenkomst gaan onder andere Frank Léoné (universitair docent RU) en Paul Delnooz (oprichter Innovatie Academie) met elkaar in gesprek. Er is uitgebreide ruimte om vanuit de zaal deel te nemen aan de discussie.

De gesprekken die tijdens de bijeenkomsten plaatsvinden, zullen op de website van Toekomst van ons onderwijs terug te luisteren zijn als podcast.

Datum en tijden

Donderdag 20 februari 2020, van 15:30 – 17:00 uur

Locatie

Hotelschool DH, locatie Amsterdam

Aanmelden

Aanmelden is kosteloos. 

Direct aanmelden