Is het een goed idee leerlingen langer bij elkaar te houden en rond het 15e jaar een keuze voor vervolgonderwijs te laten maken? Deze en andere discussiepunten staan op de publieke agenda met de presentatie van het document ‘Toekomst van ons onderwijs’. De komende twee maanden organiseert de brede coalitie van onderwijsorganisatie vijf landelijke dialoogbijeenkomsten om met de samenleving in gesprek te gaan over deze visie. Aanvullend stelt de VO-raad u in de gelegenheid op 12 of 19 februari via een videochat in gesprek te gaan met collega’s en Paul Rosenmöller.

Wilt u weten wat de gepresenteerde toekomstvisie betekent voor het onderwijssysteem of de school waar u werkt? Hebt u een sterke mening over de voorstellen in de toekomstvisie? En/of hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Meld u dan aan voor een van deze twee videochats. 

Data en tijden

Woensdag 12 februari 2020, van 12.45 – 13.45 uur
Woensdag 19 februari 2020, van 16.00 – 17.00 uur

Aanmelden 

Via het online formulier kunt u uw interesse in deelname aangeven. U hoort vervolgens zo spoedig mogelijk of u definitief kunt deelnemen, en ontvangt dan een toegangscode en uitleg over hoe u op de dag zelf kunt inloggen. 
 

Landelijke dialoogbijeenkomsten
In februari en maart vinden ook vijf landelijke dialoogbijeenkomsten plaats over een aantal specifieke thema's uit 'Toekomst van ons onderwijs'. U vindt meer informatie hierover en kunt zich hiervoor aanmelden op de website van 'Toekomst van ons onderwijs'.