Actief worden binnen de VO-raad? Er zijn vacatures in meerdere themacommissies

23 mei 2024

De VO-raad is op zoek naar schoolleiders en -bestuurders die mee willen praten over belangrijke ontwikkelingen en actuele onderwerpen. In verschillende themacommissies zijn recent plekken vrijgekomen. De leden van de themacommissies vergaderen een paar keer per jaar en adviseren het bestuur van de vereniging en het bureau vanuit hun expertise en ervaring.

Er zijn vacatures in de volgende themacommissies:

 • Professionele Schoolomgeving (vacatures voor bestuurders) Deze commissie behandelt onderwerpen als hr-beleid, lerarentekort en anders organiseren. Reacties en vragen kunnen worden gestuurd aan Femke Kolsteren (femkekolsteren@vo-raad.nl)
   
 • Talentontwikkeling en Onderwijskwaliteit (3 vacatures) Deze commissie is met name op zoek naar een lid uit het groene onderwijs. Reacties en vragen kunnen worden gestuurd aan Hélène van Oostrom (helenevanoostrom@vo-raad.nl)
   
 • Bedrijfsvoering en Modern werkgeverschap (2 vacatures voor bestuurders) Reacties en vragen kunnen worden gestuurd aan Paul Huisman (paulhuisman@vo-raad.nl)
   
 • Governance (2 vacatures) Reacties en vragen kunnen worden gestuurd aan Tammy van Son (tammyvanson@vo-raad.nl )
   
 • Regionale en Bestuurlijke Samenwerking (2 vacatures voor bestuurders) Reacties en vragen kunnen worden gestuurd aan Fleur Veringa (fleurveringa@vo-raad.nl)