Het vragen- en kennisplatform voor leraren: Edualdo.nl

05 februari 2020

Is Edualdo.nl al bekend binnen uw school of bestuur? Op deze website kunnen leraren kennis en ervaring uitwisselen over het onderwijs, van multimediagebruik in de klas tot projectmatig werken.

Edualdo.nl is is specifiek bedoeld voor leraren, zowel in het primair als voortgezet onderwijs. Ze kunnen elkaar op het platform helpen met nieuwe inzichten, ervaringen, tips en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Vakinhoudelijk en vakoverstijgend. De site is ontwikkeld door Schoolinfo in het kader van Leerling 2020. Leraren, de VO-raad, de PO-Raad en Schoolinfo werken samen aan de ontwikkeling van Edualdo.nl.

Verbinden van leraren

,,Er zijn zo veel ontwikkelingen gaande binnen het onderwijs en er is altijd wel een school die ervaring heeft met ‘de volgende stap’," meldt projectleider Menno Knol. "Met Edualdo maken we het eenvoudig en laagdrempelig om scholen en leraren met elkaar te verbinden.”

Gemakkelijk

Edualdo.nl is gemakkelijk in het gebruik. Mocht u toch graag toelichting willen, bekijkt u dan hier het filmpje over Edualdo.nl op YouTube of maak hier een account aan. 

Waarom is Edualdo.nl uniek?

  • Edualdo.nl is voor en door leraren
  • Alle vragen en antwoorden komen rechtstreeks uit de onderwijspraktijk
  • Vragen worden altijd beantwoord
  • Edualdo.nl is gratis en advertentievrij
     

Meedenken met de (door)ontwikkeling?

Kent u een leraar die het leuk vindt om hierover mee te denken? Laat het dan weten via info@edualdo.nl.