Partnerschool van Trainees in onderwijs worden? Meld u nu aan!

16 december 2020

Wilt u initiatiefrijke, breed geïnteresseerde en academisch opgeleide docenten de school in halen? Trainees in onderwijs is op zoek naar nieuwe partnerscholen: enthousiaste en betrokken scholen die zich willen verbinden aan het traineeship.

Is er op uw school plek voor ambitieuze trainees? Neem dan contact op met Trainees in onderwijs via onderstaand formulier en voer een verkennend gesprek over de mogelijkheden van trainees voor uw school, of kijk op de website traineesinonderwijs.nl.

In een traject op maat halen jonge academici hun eerstegraads lesbevoegdheid, gaan ze direct aan de slag als docent op een school, én volgen ze een persoonlijk verdiepingsprogramma, gericht op leiderschap, ondernemerschap en onderzoek. De trainees krijgen zo de kans om het docentschap te combineren met het realiseren van betekenisvolle ontwikkelingen voor het onderwijs. Hiermee wordt een nieuwe doelgroep van ambitieuze academici aangesproken, die het onderwijs een impuls kunnen geven en bijdragen aan de school als lerende organisatie.