Alle projecten

Project

VO-academie

De VO-academie van de VO-raad is een programma dat is opgezet om schoolleiders en bestuurders in het voortgezet onderwijs te ondersteunen bij hun (verdere) professionalisering.

Kennis & inspiratie

Katernen

In de katernen zoomen we in op één of meer actuele onderwerpen, gerelateerd aan de professionalisering van schoolleiders, bestuurders of de school. Het biedt inspiratie en handvatten om aan de slag te gaan met professionalisering.

 

KaternPlus

Sector aan het woord

In de reeks 'Sector aan het woord’ geven schoolleiders en bestuurders een inkijkje in hun dagelijkse praktijk en professionele ontwikkeling. Iedere maand leggen we een schoolleider of bestuurder een aantal vragen voor over het thema ‘leren en professionaliseren’. Hoe geef je leiding aan de professionalisering van collega's? En op welke momenten leer je zelf het meest? Laat je inspireren door hoe collega's invulling geven aan het thema leren en professionaliseren.

VO-praat

In de reeks VO-praat vertellen bevlogen sprekers hun verhaal in video’s van maximaal tien minuten. Telkens met een andere insteek, maar altijd over een onderwerp dat relevant is voor de onderwijssector. 

2024

2023

2022

2021

2020